Monitoimitulostin, ideoita kaivataan

Olet Mikko Saaren Elämä ja mielipiteet -blogissa. Tämä kirjoitus on julkaistu 15.09.2007, klo 18:21.

Edellinen kirjoitus: Nooan touhuja ja kulttuurihajahuomioita
Seuraava kirjoitus: Toinen kirja

Jos haluat lukea lisää kirjoituksiani samasta aiheesta, tämä kirjoitus kuuluu kategoriaan Tietokoneet.

Katso myös:
- Tower Defense ja Google SketchUp
- Muistia ja bisnestä
- Kasvua kasvun päälle
- Uusi Movable Type
- Javascript-widgetti
- Thunderbird-vinkki
- Varmuuskopiointia
- M3U2iTunes
- Writely
- coComment

Printterinvaihto vaikuttaisi ajankohtaiselta - kymmenisen vuotta ja ylikin käytössä ollut HP LaserJet 6L saa mennä. Asian tarkempi tutkastelu on johtanut siihen, että monitoimitulostin olisi hyvä hankinta: kopiointi- ja skannaustarvetta on satunnaisesti ja nyt kun yliopistolla käyminen on hankalampaa, olisi kätevää jos nekin tarpeet saisi täytettyä kotona. Väritulosteitakin olisi ihan kiva saada.

Olen alustavasti iskenyt silmäni Canonin Pixma MP510 -laitteeseen: kyseessä on testivoittaja, hinta on kohtuullinen, edullisia tarvikevärisäiliöitä on saatavilla... Kuulostaa aika hyvältä. Onko kellään blogin lukijoista käyttökokemuksia?

Myös muita laitteita saa suositella. Haluan siis värimustesuihkun, joka tulostaa, skannaa ja kopioi. Tarve on pääasiassa mustavalkotulosteille, mutta silloin tällöin olisi hyvä saada väriäkin elämään. Valokuvatulosteiden laatu ei kuitenkaan ole tärkein kriteeri laitteelle - edulliset käyttökustannukset kylläkin. Hintaluokka alle 150 euroa, kiitos, ja OS X -yhteensopivuus on ehdoton vaatimus. Onko kokemuksia hyvistä, kriteerit täyttävistä koneista?

Kommentit ja TrackBackit

Tämän merkinnän TrackBack URL on:
http://www.melankolia.net/mt/mt-tb.cgi/6438

Jätä kommentti




Jätä tietosi säilyttävä keksi?