Järjestystä blogiin

Olet Mikko Saaren Elämä ja mielipiteet -blogissa. Tämä kirjoitus on julkaistu 7.05.2007, klo 12:36.

Edellinen kirjoitus: Poika ei ole palikka
Seuraava kirjoitus: Barokkisykli

Jos haluat lukea lisää kirjoituksiani samasta aiheesta, tämä kirjoitus kuuluu kategoriaan Blogi ja tekniikka.

Katso myös:
- Sesonkibloggausta
- Uusi Movable Type
- Javascript-widgetti
- Musta lista
- Kaupallistumista
- Google Analytics
- Uusi vuokralainen
- Blogikysely
- Luokituksen selvittelyä
- Markkinoiden orja

Workspace 3.0
Kuva: jazzmasterson (CC by-nc-nd)

Blogia pitää säätää ja fiksata aina silloin tällöin. Nyttemmin olen innostunut käyttämään kuvia enemmän. En edelleenkään kuvaa itse, vaan ryöstän Flickeristä siivon näköistä kuvituskuvaa. En pahemmin lupia kysele, vaan luotan siihen, että Creative Commons -lisenssit pitävät ja siten lisensoitua materiaalia saa käyttää.

Virittelin myös muissa blogeissani käytössä olevan samankaltaisia kirjoituksia yhdistelevän toiminnon (löytyy yksittäisten merkintöjen sivuilta). Täällä se ei toimi aivan yhtä hyvin, se kun perustuu tageille joita en ole aikaisemmin jaksanut käyttää. Kun blogissa on lähemmän tuhat merkintää, niitä ei myöskään tuosta noin vain tagiteta fiksusti (tein sen prosessin jo Gameblogille, eikä huvita tehdä uudestaan).

Tagitin kuitenkin kaikki merkinnät kategorian mukaan, joten jokaiselle löytyy ainakin jotain kaveria, ja uudet täytynee tagittaa vähän tehokkaammin. Täytyy lisäillä tageja vanhoihinkin, sikäli mikäli keksii näppäriä kokonaisuuksia joita voi poimia hakemalla. Kai tuosta jotakin lisäarvoa kuitenkin saa, vaan ei niin paljoa, että viitsisi hirveästi aikaa käyttää.

Kommentit ja TrackBackit

Tämän merkinnän TrackBack URL on:
http://www.melankolia.net/mt/mt-tb.cgi/5192

Jätä kommentti




Jätä tietosi säilyttävä keksi?