LibraryThing

Olet Mikko Saaren Elämä ja mielipiteet -blogissa. Tämä kirjoitus on julkaistu 21.04.2007, klo 06:07.

Edellinen kirjoitus: Kirja on ilmestynyt!
Seuraava kirjoitus: 10-kuukautinen sankarivauva

Jos haluat lukea lisää kirjoituksiani samasta aiheesta, tämä kirjoitus kuuluu kategoriaan Kirjat.

Katso myös:
- LibraryThingin Tag Mirror (ja kirjallisuuspalkinnot)
- Seikkailuja ilmaisen maailmassa
- Tarotista texas hold'emiin
- Kirja on valmis!
- Apuraharumbaa
- Nooan harrastukset
- Perry Bible Fellowship
- Nobel ja nobiliteetti
- Toinen kirja
- Pedot

LibraryThing logoLibraryThing on melkoisen hauska työkalu. Sivusto tarjoaa varsin järeät, mutta helppokäyttöiset työkalut oman kirjakokoelman luettelointiin. Kun kirjakokoelmansa on saanut syötettyä tietokantaan, sitä voi järjestellä, merkata tageilla, arvioida ja niin edelleen. Oman kirjavalikoiman perusteella saa myös suosituksia, jotka ainakin minun kohdallani näyttäisivät ihan lupaavilta.

Maksuttomaan LibraryThingiin saa luetteloida 200 kirjaa. Moni pärjää sillä. Jos se ei riitä, vuosimaksu on noin 10 dollaria ja elinikäinen maksu noin 25 dollaria. Noin, sillä LibraryThing on hiljattain omaksunut Magnatunelta nokkelan pikku kikan: hinnan saa valita itse. Elinikäisen maksun hintahaarukka on 21 dollarista 55 dollariin. Arvelen, että tällaisella yksinkertaisella nokkeluudella sivuston omistajat tienaavat huomattavan summan rahaa. Osa maksaa halvemman, kun ei olisi maksanut kalliimpaa, hyvätuloinen taas saattaa helposti maksaa arvostamastaan palvelusta enemmänkin.

Minullakin on profiili ja kirjasto. Itse olen tagittanut kirjojani sen mukaan, olenko jo lukenut ne, hankkiutunut niistä eroon, vasta aikeissa lukea ne tai ottanut ne pitääkseni.

Kommentit ja TrackBackit

Tämän merkinnän TrackBack URL on:
http://www.melankolia.net/mt/mt-tb.cgi/5164

Jätä kommentti




Jätä tietosi säilyttävä keksi?