coComment

Olet Mikko Saaren Elämä ja mielipiteet -blogissa. Tämä kirjoitus on julkaistu 22.08.2006, klo 06:41.

Edellinen kirjoitus: Jäätelömatkailua
Seuraava kirjoitus: Writely

Jos haluat lukea lisää kirjoituksiani samasta aiheesta, tämä kirjoitus kuuluu kategoriaan Tietokoneet.

Katso myös:
- Tower Defense ja Google SketchUp
- Muistia ja bisnestä
- Monitoimitulostin, ideoita kaivataan
- Kasvua kasvun päälle
- Uusi Movable Type
- Javascript-widgetti
- Thunderbird-vinkki
- Varmuuskopiointia
- M3U2iTunes
- Writely

coComment on nokkela keksintö. Sivuston idea on kerätä talteen kaikki kommentit, joita blogeihin jätät, ja seurata keskusteluja. Kun kommenttisi saa vastauksia, näet sen coCommentista. Tämä on kätevää, mikäli kommentoi moneen blogiin - ei tarvitse käydä kyttäämässä, onko kommenttiin vastattu, vaan kaikki keskustelut näkee suoraan yhdeltä sivulta.

Kannattaa kokeilla. coComment tukee useimpia selaimia ja blogialustoja. coComment on muuten myös erittäin tyypillisen Web 2.0 -sovelluksen näköinen. Mikäs siinä, tulee tuttu ja turvallinen olo...

Kommentit ja TrackBackit

Tämän merkinnän TrackBack URL on:
http://www.melankolia.net/mt/mt-tb.cgi/4426

Liisa kirjoitti 22.08.2006, klo 12:30:

Tällaista olin jo kaipaillutkin jossakin kommentissani jonnekin, jota en siis enää muista, missä... Kun vain taas arvaisi rekisteröityä...

Mikko Saari Author Profile Page kirjoitti 24.08.2006, klo 07:14:

Rohkeasti vaan, hyvin tämä näyttäisi toimivan. Vuodatuksen blogeissa systeemi ei ihan täysin toimi, koska blogien sivuja ei ole nimetty ihan riittävän loogisesti, mutta siinäkin riittää, että korjaa pari kohtaa tiedoista itse. Hirveästi ei ole vielä vastauksia ropissut kommentteihin, joissa coCommentia olen testannut, mutta ihan hyvältä tämä näyttäisi.

Ilmeisesti Firefox on paras selain tähän käyttöön, koska Firefoxiin saa parhaan tuen coComment-laajennoksella, mutta ilmeisesti homma toimii ihan mukavasti muillakin.

Jätä kommentti




Jätä tietosi säilyttävä keksi?