Olet Mikko Saaren Elämä ja mielipiteet -blogissa. Tämä kirjoitus on julkaistu 31.08.2005, klo 23:04.

Edellinen kirjoitus: Laatikoiden lisääntyminen
Seuraava kirjoitus: Lautapelivuosiäänestys

Jos haluat lukea lisää kirjoituksiani samasta aiheesta, tämä kirjoitus kuuluu kategoriaan Elokuvat ja tv.

Katso myös:
- Foylen sota!
- Battlestar Galacticaa kaupan
- Uhka
- Paljastavat merkinnät
- Kätevä elokuvalippu
- Raskasta metallia
- The Squid and the Whale
- Little Children
- Aidosti outoa
- Little Britain hyppäsi hain

Mielipiteet ihmisistä muotoutuvat hiljakseltaan. Iina on paljastunut hauskaksi; mukavalla tytöllä on ihan hyvät jutut. Muistakaa: vulgääri huumori on se, mikä ihmisiä yhdistää, kun kaikkien hienot mieltymykset ovat niin erilaisia. Janin jutuissa ei sinänsä ole vikaa, mutta jotenkin se tyyli on vaan jotenkin niin päällekäyvää. Timosta voi olla montaa mieltä - jyväskyläläisen puheenparren miellyttävyys vie kuitenkin omalla kohdallani vielä toistaiseksi voiton talon ykkösnaistenmiehen lipevyydestä.

Perttu on jäänyt pahasti taka-alalle ja on siksi oikeastaan ykkössuosikkini talosta poistettavaksi. Miestä ei juuri näy ja kun näkyy, jutut eivät ole ihan parasta a-sarjaa. Saapa nähdä, mitä talon asukkaat itse sanovat, huomennahan noita nähdään.

Kati tuntuu olevan vähän kaikkien suosikki, mutta ei kyllä meihin iske. Veikkaan, ettei Kati pysy talossa todellakaan loppuun asti, vaan on aika nopeasti poissa. Nyt jo tuntuivat fiilikset olevan matalina; jos siitä ei pääse ylös, muut pistävät todennäköisesti aika nopeasti ehdolle. Yleisö ei tosin varmaan ihan heti Katia pois päästä, millä voi tietysti olla piristäväkin vaikutus. Mutta tiedäpä näistä; sen näkee sitten.

Vaan kyllä tässä on koukussa jo ihan täysin. 24/7-kanava on osoittautunut aika hauskaksi hankinnaksi. Emme me sitä sentään ihan koko aikaa katsele, mutta taustameluna se toimii mukavasti. Sen arvoa lisää se, että BB Extra on paljastunut täysin tarpeettomaksi chattiohjelmaksi, josta ei tunnu olevan mitään iloa. Jokailtaisissa koostejaksoissa sentään näkee päiväkirjahuoneessa puhutut jutut ja hyviä pätkiä, joita ei livekanavalta satu bongaamaan.

Lisäksi täytyy kommentoida sarjan nettisivujen uutisten tasottomuutta. En tiedä kuka niitä kirjoittaa, mutta vähän voisi kiinnittää tyyliin huomiota. Juttuja ei tällaisenaan voi lukea, koska niiden tyylin kökköys sattuu silmiin ja pahasti. Kamalaa tekstiä, epämiellyttävä sävy. Varmaan joku lukee noita ihan tyytyväisenä, mutta huono fiilis noista jutuista ja niiden kirjoitustyylistä minulle tulee.

Kommentit ja TrackBackit

Tämän merkinnän TrackBack URL on:
http://www.melankolia.net/mt/mt-tb.cgi/3436

Jätä kommentti




Jätä tietosi säilyttävä keksi?