Omena putosi puusta

Olet Mikko Saaren Elämä ja mielipiteet -blogissa. Tämä kirjoitus on julkaistu 3.05.2005, klo 21:49.

Edellinen kirjoitus: Tietokoneintoilua
Seuraava kirjoitus: Raskasta kauhua

Jos haluat lukea lisää kirjoituksiani samasta aiheesta, tämä kirjoitus kuuluu kategoriaan Tietokoneet.

Katso myös:
- Harmia tietotekniikasta
- Lisää Mac OS X -kokemuksia
- Tietokoneintoilua
- Tower Defense ja Google SketchUp
- Muistia ja bisnestä
- Monitoimitulostin, ideoita kaivataan
- Kasvua kasvun päälle
- Uusi Movable Type
- Javascript-widgetti
- Thunderbird-vinkki

Suhtauduimme hieman skeptisesti (pessimisti ei pety!) siihen, saammeko konetta tänään, sillä eilen koneita oli Varimportissa enää yksi jäljellä. Noh, sitä ei ollut kukaan ostanut päivän aikana, joten saimme sen saman tien mukaamme. Tai saman tien ja saman tien - annanpa vinkin: opiskelijakortti kannattaa pitää mukana jos haluaa hyötyä opiskelija-alennuksesta. Onneksi kortti oli Johannalla ja saimme koneen sittenkin mukaamme.

Ensifiilis on vaihdellut ihastuksesta (on se vaan nätti) lievään turhautumiseen. Macci on paikoin täysi mysteeri Windowsiin tottuneelle. Ihmeteltävää riittää, mutta eiköhän se aikaa myöten tasaannu. Ajan myötä löytyy varmasti myös fiilisteltävää hyvistä ominaisuuksista: tällä hetkellä ollaan vielä osastolla "voi kun tää kaikki näyttää siistiltä".

Koneen saaminen käyttökuntoon oli aika helppo homma. Langaton netti toimii hienosti, kantama makuuhuoneen puolelta olohuoneeseen riittää mainiosti. Meillä on niin pieni kämppä, että yhdellä tukiasemalla kattaa helposti koko asunnon.

Tällä hetkellä Johanna on vallannut koneen aika tehokkaasti. Jotain ihmeellistä siellä selvästi on, koska läppärin suunnalla vallitsee syvä hiljaisuus. Minun vuoroni on ilmeisesti huomenna...

Kommentit ja TrackBackit

Tämän merkinnän TrackBack URL on:
http://www.melankolia.net/mt/mt-tb.cgi/3252

auringossa kirjoitti 13.05.2005, klo 18:02:

Saako Varimportistakin Macit Applen opiskelijahintaan?

Luulin, että Suomessa vain Officelinen myymälöistä saa opiskelija-alennuksen (kuten Apple kertoo täällä: http://www.apple.com/fi/education/reseller/ ).

Mikko Saari Author Profile Page kirjoitti 13.05.2005, klo 18:19:

Saa joo. Eivät mainosta, mutta kysymällä saa. Kampusdata Jyväskylässä on toinen paikka mistä saa alennusta; alennus on 3%, vaikka sitä ei sivuilla mainitakaan.

Jätä kommentti




Jätä tietosi säilyttävä keksi?