Korttipelejä kaupan

Olet Mikko Saaren Elämä ja mielipiteet -blogissa. Tämä kirjoitus on julkaistu 13.07.2004, klo 18:19.

Edellinen kirjoitus: Huutokauppa kannattaa
Seuraava kirjoitus: Gmane

Jos haluat lukea lisää kirjoituksiani samasta aiheesta, tämä kirjoitus kuuluu kategoriaan Pelit.

Katso myös:
- Tower Defense ja Google SketchUp
- Tajunnanvirtaa
- Joululahjaksi lautapelejä
- Nooan harrastukset
- Silmäpähkinä
- Korttipelikysely
- Toinen kirja
- Mario Kart DS ja nettipeli
- Vuosiäänestys
- Palapelillä miljonääriksi

Päätin ottaa ja myydä Middle-Earth -keräilykorttipelin korttini. Peli on erittäin hyvä, mutta viimeiset viisi peliäni ovat tapahtuneet suunnilleen viimeisen viiden vuoden aikana. Ei hyvä. Mieluummin laitan kortit kiertoon jollekin, joka käyttää niitä enemmän. Kortit kun ovat - näemmä - jonkin arvoisiakin. Myyntilistani ja suosittelijani löytyvät Chrisin MECCG-sivuilta. Sivulta löytyvät vain harvinaisuudet, vähemmän harvinaista mutta silti tarpeellista peruskamaa erityisesti Lidless Eyestä ja Against Shadowsista löytyy iso läjä. Luovun tästä läjästä edulliseen hintaan, kysellä voi.

Samoin myyn mieluusti joukon Vampire: The Eternal Struggle -pelin kortteja. Näistä olen myynyt parhaat päältä jo aikaa sitten, jäljellä on kuitenkin varsinkin pienemmät kokoelmat omistaville hyödyllisiä kortteja. Kortit ovat pääasiassa perussarjaa, jonkin verran on muita sarjoja aina Sabbathiin asti.

Tästä blogista on hyvää vauhtia tulossa kirpputori.

Kommentit ja TrackBackit

Tämän merkinnän TrackBack URL on:
http://www.melankolia.net/mt/mt-tb.cgi/2175

Reko kirjoitti 13.07.2004, klo 20:07:

Gah, tulee kyllä muistoja mieleen. Christin saitilla löytyy vieläkin meikän suosittelijat ja löytyipä vielä yhteystiedot pariin kaveriin joiden kanssa tuli juteltua pitkät pätkät vuosien ajan, mutta jossain vaiheessa yhteydenpito katkesi. Hauskaa miten internet muistaa nämä jutut puolestani :-)

Jätä kommentti




Jätä tietosi säilyttävä keksi?