Huutokauppa kannattaa

Olet Mikko Saaren Elämä ja mielipiteet -blogissa. Tämä kirjoitus on julkaistu 13.07.2004, klo 12:14.

Edellinen kirjoitus: Spider, Punch-Drunk Love
Seuraava kirjoitus: Korttipelejä kaupan

Jos haluat lukea lisää kirjoituksiani samasta aiheesta, tämä kirjoitus kuuluu kategoriaan Musiikki.

Katso myös:
- Orffien Tähti ilmaiseksi
- Rokkia!
- Nettijakelulevyjä
- Tohtori Orff ja herra Dalcroze
- Nightwish ja Indica
- Candlemass
- Iron Maiden!
- Radioheadin In Rainbows
- Jeffrey Luck Lucas
- Nooan touhuja ja kulttuurihajahuomioita

Tätä en olisi ikinä uskonut! Huutokauppaamani levyt ovat käyneet melko mukavasti kaupaksi, mutta ylivoimaisesti parhaiten on menestynyt Maj Karman Kauniiden Kuvien "Kaukana puhelimista" -debyytti. Lähtöhinta oli sama kahdeksan euroa kuin muillakin, mutta tällä hetkellä levyn hinta on noussut jo 30 euroon. Rockmusica.net tosin luonnehti levyä tavallisten ihmisten ulottumattomissa olevaksi. Ihmeellistä. Nyt vain harmittaa, etten aikoinani ostanut levyä useampaakin kappaletta (ostin omani aikoinaan - ehkä viisi-kuusi vuotta sitten - suoraan bändiltä), se kun on melkoisen tympeää tavaraa myöhempiin Karma-levyihin verrattuna mutta arvoltaan näemmä moninkertainen.

Vaan perhana, onkohan menossa alihintaan - Karman kysymyspalstalla joku kertoo myyneensä kaksi kappaletta yhteishintaan 214 euroa. Tsiisus. Noh, huutokauppa määritellee hinnan suhtkoht kohdalleen. Jos levy on tosiaan yli sadan euron arvoinen, hinta kivunnee ylös. Onhan se ennenkin nähty, että hinnat nousevat vasta, kun huutokauppa on sulkeutumassa - amatöörit huutavat kesken matkan. Perjantaina sulkeutuu, kello 9.54, jos huutaminen kiinnostaa...

Kommentit ja TrackBackit

Tämän merkinnän TrackBack URL on:
http://www.melankolia.net/mt/mt-tb.cgi/2176

Janne kirjoitti 13.07.2004, klo 14:59:

30 euroa on aika halvalla menevä Kaukana Puhelimista vielä. Muistaisin useampaankin otteeseen nähneeni sen hinnan kipuavan satasen kieppeille Huuto.netissä. Taisi mennä ylikin.

BRN kirjoitti 16.07.2004, klo 13:40:

Ostin tuon levyn 41e ja olin revetä kahtia tylsän työpäivän puolessa välissä kun ihmettelin että missä ne kunnon hinnat on. Olin valmistautunut ~100e kulmille.

No jos yhtään lohduttaa niin kyseinen levy meni hyvään kotiin eikä ollut mikään sijoitus ostos vaan täysin keräily mielessä.

Jätä kommentti




Jätä tietosi säilyttävä keksi?