Killing Miranda

Olet Mikko Saaren Elämä ja mielipiteet -blogissa. Tämä kirjoitus on julkaistu 24.05.2004, klo 09:01.

Edellinen kirjoitus: Finding Bill
Seuraava kirjoitus: Paras keittokirja

Jos haluat lukea lisää kirjoituksiani samasta aiheesta, tämä kirjoitus kuuluu kategoriaan Musiikki.

Katso myös:
- Orffien Tähti ilmaiseksi
- Rokkia!
- Nettijakelulevyjä
- Tohtori Orff ja herra Dalcroze
- Nightwish ja Indica
- Candlemass
- Iron Maiden!
- Radioheadin In Rainbows
- Jeffrey Luck Lucas
- Nooan touhuja ja kulttuurihajahuomioita

Kesän ohjelmaani kuuluvat näemmä Lumous-festarit. Ovat nimittäin siinä määrin mainion pääesiintyjän hankkineet, että lauantain klubikeikalle on pakko mennä. Suruaika livenä on ihan mielenkiintoinen tapaus, mutta brittigootin uudemman aallon ylväs edustaja Killing Miranda on pakko nähdä, kun vallan Tampereelle asti tulevat.

Touched by Jesus, Teenage Vampire, Discotheque Necronomicon, Salome, Angelfly... Hiphei, siitä tulee vielä hieno keikka, hittibiisejä ainakin pitäisi riittää. Bändi ei ole vielä julkaissut uutta levyäkään vanhojen soittamista sotkemaan!

Kommentit ja TrackBackit

Tämän merkinnän TrackBack URL on:
http://www.melankolia.net/mt/mt-tb.cgi/2207

Manu kirjoitti 26.05.2004, klo 20:08:

Knoppitietoa Tampereen tuntijoille: Suruajan basisti majailee entisessä huoneessani Puutarhakadun kolkossa maisemassa. Kyseinen herra on ehkä toistaiseksi paremmin tunnettu Karstula-yhteyksistään.

V. Saari kirjoitti 2.06.2004, klo 08:01:

Aivan ei taida uudelta materiaalilta rauhaan päästä, Enter the Dragon kappale on jo julkaistu varoitukseksi uudesta materiaalista. Tyyli kylläkin hieman muuttuu, mutta ei vielä huonoksi. "Uuden Suspirian" goottimaineen voivat unohtaa saman tien tuolla tyylimuutoksella, mutta äkäisestä asenteesta ei vielä luovuttu. Tätäkin oletan pääseväni kuulemaan duskin keikalla, ja voisin kyllä sanoa sen olevan liveksi soveltuvaa materiaalia.

Jätä kommentti




Jätä tietosi säilyttävä keksi?