Ihmetystä lentosimulaattorista

Olet Mikko Saaren Elämä ja mielipiteet -blogissa. Tämä kirjoitus on julkaistu 3.02.2004, klo 09:02.

Edellinen kirjoitus: Teollisuuskolinaa
Seuraava kirjoitus: Muutoksia

Jos haluat lukea lisää kirjoituksiani samasta aiheesta, tämä kirjoitus kuuluu kategoriaan Pelit.

Katso myös:
- Tower Defense ja Google SketchUp
- Tajunnanvirtaa
- Joululahjaksi lautapelejä
- Nooan harrastukset
- Silmäpähkinä
- Korttipelikysely
- Toinen kirja
- Mario Kart DS ja nettipeli
- Vuosiäänestys
- Palapelillä miljonääriksi

Jos olisin kovan linjan lentosimulaattoriharrastaja, olisin varmaan aika huuli pyöreänä ny. Tammikuun Pelit-lehdessä Kaj Laaksonen tuomitsi Lock On -lentosimulaattorin toisaalta todella upeaksi, mutta toisaalta pelikelvottomaksi viritykseksi. Ei pisteitä. Helmikuun Mikrobitissä sama peli sai 90 pistettä ja tukun kehuja ilman mainintaakaan mistään ongelmista. Mistä on kyse?

Onko käynyt niin, että sen kuukauden aikana, mitä lehtien ilmestymisellä on väliä, peliin on väsätty päivityksiä, jotka hoitavat kaiken kuntoon? Oliko Laaksosen arvostelukappale muuten vain erityisen kelvotonta tavaraa? Mistä on kyse? Metacriticissä nähdään myös vaihtelua, bugit mainitaan joissain arvosteluissa ja joissain taas ei. Ota tuosta selvää. Onneksi ei ole minun murheeni...

Kommentit ja TrackBackit

Tämän merkinnän TrackBack URL on:
http://www.melankolia.net/mt/mt-tb.cgi/2297

TH kirjoitti 3.02.2004, klo 09:40:

Yhtään ko. lentosimulaattoripeliä sen enempää tuntematta epäilisin, että tässä on jälleen valioesimerkki siitä, miten monella tapaa peliarvosteluja voidaan tehdä: Kaj Laaksonen ottaa tunnetusti simulaattorit vakavasti ja tosissaan, kun taas Mikrobitin peliarvostelut huokuvat kauttaaltaan pintapuolista "vähän sinnepäin" -näkökantaa. Eli peligenreen omistautunut peliarvostelija kiinnittää varmasti asioihin eri tavalla huomiota kuin asiaan vihkiytymätön.

Mikko kirjoitti 3.02.2004, klo 11:53:

Jep, Laaksonen nauttii kyllä suurta luottamusta mitä miehen simulaattoriasiantuntemukseen tulee. Siihen luotan, hämmästyttää vain, ettei bugeista ole Bitissä mitään mainintaa. Joko arvostelu on todella huonosti tehty tai bugit ovat kadonneet - mikä on totuus?

msaari kirjoitti 5.02.2004, klo 20:02:

Uusimman Pelit-lehden myötä totuus paljastui. Lehdessä arvioitiin Lock On uudestaan, päivitysten jälkeen. Jännää silti, ettei Mikrobitissä mainittu mitään pelin roimasta päivitystarpeesta...

Jätä kommentti




Jätä tietosi säilyttävä keksi?