BlogTop

Olet Mikko Saaren Elämä ja mielipiteet -blogissa. Tämä kirjoitus on julkaistu 31.07.2003, klo 14:26.

Edellinen kirjoitus: Pahaa karmaa
Seuraava kirjoitus: Nyt muuta

Jos haluat lukea lisää kirjoituksiani samasta aiheesta, tämä kirjoitus kuuluu kategoriaan Tietokoneet.

Katso myös:
- Tower Defense ja Google SketchUp
- Muistia ja bisnestä
- Monitoimitulostin, ideoita kaivataan
- Kasvua kasvun päälle
- Uusi Movable Type
- Javascript-widgetti
- Thunderbird-vinkki
- Varmuuskopiointia
- M3U2iTunes
- Writely

Tulipas koodattua tänään ihan urakalla, mutta valmistakin tuli: BlogTop-palvelu on nyt käytettävissänne! Se käy kerran päivässä hakemassa blogien sijoitustiedot Pinserin blogien top-listalta. Käyttäjät voivat valita, minkä blogien sijoituksia haluavat seurata - BlogTop lähettää kerran viikossa (torstaiaamuisin) raportin sähköpostilla. Raportista selviää blogien sijoitukset kunakin päivänä.

En tiedä, onko tuo mitenkään erityisen hyödyllinen viritys, mutta eipä top-listallakaan ole kuin hitunen viihdearvoa. Sitä ei kannata kovin vakavasti ottaa, ainakaan minun vakiovieraistani se ei huomioi kaikkia...

Koodamisesta yleensä: oli ihan mukavaa tehdä jotain uutta. Top-listan parsimisen toteutus oli ihan hauskaa, mutta vähemmän mukavaa oli kehitellä webbikäyttöliittymä. Lomakkeiden, MySQL-taulujen ja valikoiden rakentelu on kyllä helppoa, mutta tylsää! Erilaisia virityksiä kun on tullut rakenneltua jo jonkin verran... Mitään uutta niissä ei ole, vain samaa vanhaa, jota olen tehnyt jo johonkin muuhun ohjelmaan lukuisat kerrat. Siitä kun pääsisi jotenkin eroon... Pitäisi kai lopettaa kokonaan webbisovellusten koodaaminen joksikin aikaa, pah.

Kommentit ja TrackBackit

Tämän merkinnän TrackBack URL on:
http://www.melankolia.net/mt/mt-tb.cgi/2546

Jätä kommentti




Jätä tietosi säilyttävä keksi?